Sandblæsning af huse

Vi skaber sandblæsningsløninger som lever op til jeres forventninger

Få et gratis tilbud

Billig sandblæsning af huse

Hvis du er på udkig efter en erfaren fagmand til sandblæsning, kan Dansk Sandblæsning være det optimale valg. Når dit hus har behov for at blive sandblæst, har vi nemlig den helt rette ekspertise til at udføre opgaven til præcision. Vi har naturligvis den fornødne erfaring inden for området, og det giver dig garantien for, at opgaven vil være i både trygge og sikre hænder her hos os. Uanset hvilken type hus eller bolig du har, kan vi professionelt udføre opgaven for dig. Vi har mange års erfaring – og en hel masse tilfredse kunder bag os.

 

Bliv ringet op

Sandblæsning af alle slags huse

Sandblæsning af huse er en forudsætning for at få de resultater, du ønsker at opnå med din facaderenovering. Vi udfører alle typer af opgaver inden for området, og her på vores hjemmeside har du også mulighed for at finde både før- og efterbilleder fra tidligere udførte opgaver. Vi foretager sandblæsning af huse i hele Danmark, og vi kører også meget gerne efter din opgave. Vi er med andre ord mobil sandblæsning, og der er ikke den opgave, vi ikke kan klare. Vi har desuden stor erfaring med at udføre Sandblæsning i Nordjylland.

HVAD ER SANDBLÆSNING AF HUS?

Sandblæsning er en metode, der benyttes til at rengøre en boligs overflader. En sådan behandling vil som regel ske i forbindelse med en facaderenovering. Det vil sige, at den finder sted, inden facaden skal males, og inden der eventuelt foretages andre ændringer på boligen. Med en sandblæsning af huse giver man sig selv de bedste betingelser for en rigtig god og fyldestgørende facaderenovering. Et hus vil altid fremstå i en langt pænere stand efter en professionel behandling, da underlaget bliver både renset og bindende.

DERFOR ER EN SANDBLÆSNING DEN RETTE INVESTERING

Når et hus bliver sandblæst, bliver boligens overflader rengjorte. Det er med andre ord den bedste måde at få den mest optimale start på en facaderenovering. Når man vælger en sandblæsning af huse er man nemlig sikker på at få en succesfuld facaderenovering med et godt resultat. Det betyder, at man i sidste ende også vil spare både tid og penge. Der er ikke noget værre end at gå i gang med en facaderenovering, uden at boligen først er blevet sandblæst. Det kan nemlig i værste tilfælde medføre, at vandskuringen i løbet af få år vil begynde at skalle af.

Det mest holdbare resultat får man altså med sandblæsning af huse. Så er alle overflader nemlig rene og klar til renoveringen. Når opgaven er udført, vil et hus fremstå som nyt – både i farve og renhed.

HVORDAN UDFØRES EN SANDBLÆSNING?

Hensigten med sandblæsning af huse er at fjerne alle rester af tidligere behandlinger. Det sker ved, at der fjernes gammel maling, kalk, skidt, alger, smuds og snavs fra alle overflader. Det anbefales altid, at man får foretaget en sandblæsning af huse i god tid inden en facaderenovering. Så er der nemlig mulighed for, at i tilfælde med eventuel fugt vil det kunne tørre ud af muren. På den måde kan overfladen blive helt klar til en facaderenovering.

Når opgaven er udført, kan man efterfølgende opbygge sin facade i de etaper, der er krævet. Dette skal ske, indtil man har det ønskede resultat. Sandblæsning af huse er, som tidligere nævnt, en forudsætning for at nå det ønskede resultat med en facaderenovering. Det er derfor også en investering, man har glæde af i lang tid fremover. Hvis noget af husets mur er gået i stykker, er det også noget, vi kan hjælpe under behandlingen.

HVAD KOSTER SANDBLÆSNING AF HUSE?

Markedet for sandblæsning af huse er relativt stort, og man kan som sådan ikke tale om en egentlig fast pris på opgaven. Prisen er nemlig altid afhængig af, hvilken fagmand man går til, og hvilken type hus, der skal sandblæses. Kvaliteten har selvfølgelig også betydning.

Hos Dansk Sandblæsning tilbyder vi altid høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, og vi sætter en stor ære i at opfylde de behov, du har. Her hos os kan der dog også være en stor variation i prisen på sandblæsning af huse, da den afhænger af flere forskellige parametre og faktorer. Du er altid meget velkommen til at henvende dig for at få en specifik pris på netop den opgave, som du gerne vil have udført. Det kan du gøre ved at ringe til os. Hos os er det i fokus, at sandblæsning af huse skal være til størst m