Sandblæsning af hus?

 Ring allerede i dag: 24 67 40 32

 

Skal du have sandblæst dit hus?

SANDBLÆSNING AF HUSE – FÅ EN GOD START PÅ DIN FACADERENOVERING

STÅR DU OG SKAL HAVE SANDBLÆST DIT HUS?

Vi er eksperter i mobil sandblæsning af alle slags huse og har den fornødne erfaring indenfor området, du vil derfor være i sikre hænder hos os.

HVORDAN FOREGÅR EN SANDBLÆSNING?

Hvis du står overfor en facaderenovering, er det altid en god ide at få fortaget en sandblæsning af huset, da det vil spare dig tid og penge i sidste ende.
Sandblæsningen har til formål at fjerne alt den gamle maling, diverse kalk, skidt og smuds fra alle overflader.

HVAD KOSTER SANDBLÆSNING AF HUS?

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud på sandblæsning af dit hus, vi har konkurrence dygtige priser og giver altid garanti for et godt og veludført resultat.
Prisen på en sandblæsning kan variere rigtig meget, da vi beregner prisen udfra en lang række forskellige parametre og faktorer. Det er derfor altid en god ide at kontakte os, så vi kan give dig en specifik pris på din opgave, du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere.

PRIS FOR SANDBLÆSNING AF HUS

Prisen på sandblæsning af huset afhænger af hvilke materialer der skal bruges, behovet, samt hvilken behandling du ønsker.
Og sidst men ikke mindst spiller størrelsen på huset selvfølgelig ind, vi vurderer opgavens samlede omfang og giver altid en god pris.
Der er mange firmaer der udfører sandblæsning af huse, det er derfor vigtigt du finder et firma du har tillid til og har den fornødne erfaring, det har vi og du kan altid ringe til os og få et gratis tilbud.

GRATIS PRISOVERSLAG

Kontakt os på 24 67 40 32 og få et gratis prisoverslag.
Vi har stor erfaring indenfor området og kan med garanti give dig en god og pålidelig pris på

Call Now Button24 67 40 32